EPA-EFE/CJ GUNTHER

Prošao je trejd dedlajn u NBA ligi, pa franšize moraju da se snalaze oko dovođenja novih košarkaša, koje mogu da potpišu samo kroz kratkoročne ugovore. 

Nju Orleans Pelikansi su tako rešili da u svoje redove dovedu Ajzeju Tomasa, koji će u ovom timu provesti ukupno deset dana, a postoji mogućnost da po isteku saradnje dođe do produžetka ugovora.

Reč je o jednom od najnižih košarkaša u NBA ligi, pošto je Tomas visok svega 175 centimetara, a bez kluba je još od 6. februara 2020. godine, kada je iz Vašingtona trejdovan u Los Anđeles Kliperse, koji su ga otpustili posle samo dva dana.

On sa manjim ili većim prekidima nastupa u NBA ligi još od 2011. godine, kada ga je kao 60. pika na Draftu izabrao Sakramento. Posle tri godine provedene međi Kingsima, nastupao je za Finiks, Boston, Klivlend, Los Anđeles Lejkerse, Denver, pre nego što je usledila pomenuta epizoda sa Vizardsima.

Košarkaš je putem svojih društvenih mreža objavio da će nastupati sa brojem 24 na leđima, kako bi odao počast Kobiju Brajantu, koji je poginuo u helikopterskoj nesreći pre godinu dana.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime