EPA/Atienza
Toni Nadal

Stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, Toni rekao je da bi njegov nećak sigurno bio najbolji u istoriji tenisa da nije bilo brojnih povreda.

U jednom intervjuu Toni Nadal je govorio o svemu što se dešavalo u prethodnom periodu Rafi, ali je dobio i pitanje o onome što se dešavalo Novaku u Australiji.

– Šteta je da se to desi svetskom broju jedan, ali postoje pravila koja moraju da se poštuju, sviđalo nam se to ili ne. Nikome se ne dopada da plaća porez, ali moramo to da radimo, nema drugog izbora – bio je komentar bivšeg Rafinog trenera.

Naravno neizostavno je bilo pitanje o tome ko je najbolji teniser u istoriji, ili kako se to popularno naziva – GOAT. Toni smatra da bi to sigurno bio Rafa da nije bilo povreda, ali misli da je ipak Federer uradio najveće stvari.

– Veoma je teško reći ko je najbolji – da li je to onaj koji je igrao na najvišem nivou, onaj koji je osvojio najviše titula. Mislim da bi moj nećak bio najbolji da nije bilo povreda, ali i sada malo zaostaje u odnosu na Federera i Đokovića. Verovatno je Federer taj koji je uradio najveće stvari – rekao je Toni Nadal.

1 COMMENT

  1. Svi su drugi bolji samo da nije DJOKOVIC ali REZULTATI govore nesto drugo. Strikan hoce da kaze da nije DJOKOVICA Nadal bi bio naj bolji pa sada svim silama i mitom placanja mocnih Nadalovih mentora hoce po svaku cijenu da zabrane DJOKOVICU NAJ BOLJEM IKADA da ne igra jel drugog izlaza nema nebili oteli na silu jos koji trofej.Tako vam je to Gospodo demokrate sa ZAPADA

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here