EPA/Atienza
Toni Nadal

Stric Rafaela Nadala, Toni Nadal, izjavio je kako vidi španskog tenisera kako osvaja Australijan open u nedelju i pored toga što je njegov dolazak u Melburn bio neizvestan. 

Nadal će u finalu igrati protiv Danila Medvedeva i pobedom bi se izdvojio na prvom mestu sa 21. grend slem titulom, ispred Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

Toni je istakao da tri dana pre polaska za Melburn nije znao da li će uopšte igrati na “Ozi openu”.

– Iznenađen sam Rafinom formom. Tri dana pre nego što je pošao za Australiju, Rafa je pozvao mog najmlađeg sina da malo prebacuju posle perioda u kojem je bio u karantinu zbog virusa korona – započeo je Toni i dodao:

– Otišli smo da treniramo u devet i tokom treninga je Rafa rekao: ‘Ne znam hoću li ići ili ne, jer u ovom trenutku nisam u pravom stanju za Australijan open’. Bilo je još tri dana do leta. Sutradan se oraspoložio i rekao: ‘OK, hajde, ići ću’. Mislim da je to bilo više uzbuđenje zbog toga što se vraća tenisu, nego vera u dobar rezultat.

Toni Nadal je optimističan pred finale.

– Vidim Rafu kako osvaja titulu. Polufinale protiv Beretinija podsetilo me je na neke njegove najbolje momente. Jedino je pitanje šta će biti ukoliko budemo gledali baš dug meč u nedelju – zaključio je Toni Nadal.

2 COMMENTS

  1. Nije znao kao Djokovic ovo sve govori istinu da Nadal nije pelcovan pa je cekao medecisko izuzece dobijo istu vizu kao i Novak:Razlika je u tome sto Nadal ima jaku ekipu koja je platila debelo da se djokovic istjera sa AO i mediski su placeni da to podrze sve dolazi na vidjelo OVAJ TROFEJ JE OTET NA SILU I SRAMOTU DZUKELE NISU SVJESNI STA RADE OPROSTIM BOZE

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here