EPA/Atienza
Toni Nadal

U novoj kolumni koju piše za “El Pais” Toni Nadal ponovo se dotakao “slučaja Đoković” i ponovio punu podršku Vladi Australije zbog odluke o deportaciji.

“Ove nedelje počeo je Austalijan open, ali on je medijski bio u senci ‘slučaja Đoković’. Rasprava je otišla daleko iza sportskih okvira i bila je kontaminirana ideološkim i dogmatskim duhom, koji definiše današnje vreme. Ne želim dalje da unosim konfuziju, ali želim da bacim svetlo na neke stvari koje ne bi smele da se zaborave. Kao prvo, da zemlja nije uvela striktne mere zaštite i da nije bilo masivne vakcinacije, turnir se vrlo verovatno ne bi mogao održati. Drugo, mislim da su akcije srpskog igrača proizvele mnogo sumnje i Vlada Australije nije imala drugog izbora nego da naloži deportaciju kako bi osigurala striktno poštovanje mera uvedenih da zaštite sopstvene građane”, napisao je u kolumni Toni Nadal.

Prvi teniser sveta i branilac titule na Australijan openu Novak Đoković deportovan je iz Australije posle odluke ministra Aleksa Hoka.

4 COMMENTS

  1. A ja mislim,da ti pojma nemaš, zašto se to desilo, ili se praviš lud! Ne možeš ti nekog pozvati u postu, pa mu onda zalupiti vrata,j er ti se ćefnulo! Osim, ako si Nadal, naravno!

  2. Samo bez Novaka na turniru ima i on teoretske sanse, nazalost njumu i zapadnim klo arima tu su dva rusa, Medvefev i Zverev

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here