Torcidin transparent osnivaču Indeksa: Babić = Arkan

Vestionline, Tanjug
0
Dalmacija Danas
Torcida transparent (Foto arhiva)

Nakon teksta na hrvatskom portalu Index, u kome je navijačka grupa splitskog Hajduka, “Torcida”, opisana kao grupa koju uglavnom čine desničari i ustašofili, u toku noći je u Splitu osvanuo transparent “Matija Babić = Arkan” kojim se osnivač tog portala Matija Babić izjednačava sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Uz ovaj natpis, koji se pojavio na jednom nadvožnjaku, nalazi se i znak ocila sa četiri slova C, koji je prekrižen, prenosi zagrebački portal.

Za sada nije poznato ko je postavio taj transparent, ali sajt navodi da se verovatno radi o nekome ko je pogođen tekstom.

Babić, koji danas povremeno piše komentare za Index, transparent je komentarisao fotografijom sa odmora u Grčkoj, koju je objavio na Fejsbuku.

U spornom tekstu pominje se da Srbi koji dolaze u Hrvatsku rizikuju život.

– Ako Dalić i Modrić na doček reprezentacije zovu pjevača Jasenovca, Kolinda se slika s neonacistima i službeno prima promotere mržnje, a evroparlamentarka izjavljuje da se ne odriče ustaša, šta očekivati od navijačkog šljama nego da nekog danas prebije, a sutra ubije – napisao je Babić u tekstu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here