Bez pogodaka, ali s uzbuđenjima u prvoj utakmici 23. kola engleske Premijer lige.

Prvi put posle 1986. Totenhem nije dao gol na prva tri ligaška meča u godini. Tada ih je bilo i četiri i to su sve bili porazi, a čak tri kod kuće.

“Pevci” su kao gosti izgubili od Sautemptona, a onda i kod kuće od Liverpula, oba puta s 1:0. Golova je od početka godine ipak bilo u engleskom kupu. S drugoligašem Midlzbroom su u trećoj rundi igrali 1:1 na njegovom terenu, a u ponovljenoj utakmici u Londonu su pobedili s 2:1. Priliku da poprave utisak imaju u sredu. Gost u 24. kolu im je Norič.

Votford je bio bolji. Nije pobedio zahvaljujući odličnim intervencijama golmana gostiju Argentinca Paula Gazanige, koji je u 69. minutu odbranio i penal napadaču domaćih Troju Diniju. Najstroža kazna je ispravno dosuđena jer je Totenhemov half Belgijanac Jan Vertongen rukom u padu blokirao udarac koji je išao u gol.

U nadoknadi vremena lopta je bila na milimetar od Votfordovog gola. Rezervista Argentinac Ignasio Puseto izbacio ju je u polje. VAR je utvrdio da ona nije prešla gol-crtu, što se kaže, celim obimom. U tenisu bi, recimo, ovakva slika bila poen u dlaku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here