Totenhem prvo ostao bez dva igrača, a zatim i bez bar boda (VIDEO)

0
Tanjug/AP
Fojt mogao samo da se uhvati za glavu posle sudijske odluke

U pretposlednjem kolu Premijer lige Bornmut na svom stadionu savladao “pevce”, koji su i u trećoj utakmici uzastopno izgubili s 1:0.

Jedini pogodak dao je Holanđanin Ake, koji neodoljivo podseća na svog slavnog zemljaka Ruda Gulita. Već je krenulo da teče tzv. zaostavno vreme.

Dva Totenhemova igrača su načinila medveđu uslugu timu. U 43. minutu prekipelo je asu iz Južne Koreje Sonu, koji je bez lopte grubo odgurnuo protivničkog igrača. Ovaj je pao kao pokošen, a sudija nije imao dilemu da azijskoj zvezdi pokaže crveni karton.

U poluvremenu je 21-godišnji argentinski half Huan Fojt ušao u igru umesto Belgijanca Aldervejrelda. Proveo je u igri samo 137 sekundi. Isključen je pošto je nesmotreno, u žaru borbe, žustro startovao na igrača Bormnuta. Od tada se Totenhem definitivno ograničio na odbranu svog gola, ali je domaćin dočekao svoj trenutak.

“Pevci” su prethodno s 1:0 izgubili i od Vest Hema, što im je bio prvi poraz na svom novom stadionu, i onomad protiv Ajaksa na istom mestu u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona (revanš u sredu). Čelzi sutra protiv Votforda na Stamford Bridžu ima priliku da ih smeni na trećem mestu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here