Tragedija: Otac bacio bebu kroz prozor

0

Reuters
Žrtva bolesnog oca (foto ilustracija)
 

Tragedija se dogodila oko 5.28 sati u Drinčićevoj ulici 9 u opštini Stari grad, a horor koji se odigrao u stanu, policiji je prijavio komšija.

Sumnja se da je otac devojčicu staru samo 15 dana usled nervnog rastrojstva bacio kroz prozor sa trećeg sprata na dvorišnu stranu zgrade. Na licu mesta vidljivi su tragovi krvi, i policijskog uviđaja.

– Dobili smo poziv jutros oko 5.28 sati i javljeno je da je otac bacio devojčicu staru samo 15 dana kroz prozor sa trećeg sprata. Lekarska ekipa je, na žalost mogla samo da konstatuje smrt devojčice. Otac koji ima između 35 i 36 godina uz policijsku pratnju je prevezen u psihijatrijsku bolnicu "Dr Laza Lazarević" – kaže za "Blic" doktorka Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

!!!!! UPOZORENJE Snimak sa mesta nesreće je uznemirujući, i sadrži scene krvi i nasilja koje bi mogle biti uznemirujuće nekim gledaocima: 

Osumnjičeni je živeo sa ženom sa kojom ima već dvoje dece, sina od dve i ćerkicu od tri i po godine. U trenutku tragedije i njih dvoje su bili u stanu, ali ih je majka čim se tragedija dogodila sakrila kod komšije, piše "Blic".

Posle nemilog incidenta, policija je imala velike poteškoće da ga privede.

U policiji je rečeno da je pronađena beba na pločniku, kao i da se utvrđuju okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Komšije kažu da je reč o veoma povučenoj porodici, da skoro uopšte nisu kontaktirali sa komšijama i da su se često svađali, a da je u svađama muž vodio "glavnu reč".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here