EPA/Sascha Steinbach
Nemačka policija

U Nemačkom gradu Zolingenu dvadesetsedmogodišnja majka otrovala je petoro od svoje šestoro dece pre nego što je pokušala da sebi oduzme život bacanjem pod voz.

Bacila se na prugu u Diseldorfu, malo više od 30 kilometara od stana gde je otrovala svoju decu. Policijski izvori navode kako su mališani otrovani tabletama.

Nemačka policija pronašla je juče tela petoro dece u zgradi u Zolingenu. Umrla deca su tri devojčice od jedne i po, dve i tri godine, kao i dva dečaka od šest i osam godina.

Šesto i najstarije dete, jedanaestogodišnji sin, je živ i na sigurnom i čuvaju ga rođaci. Lokalni mediji javljaju kako je s majkom išao na voz kod bake, a majka je izašla na stanici u Diseldorfu gde se i bacila pod voz.

Policija kaže kako ih je baka nazvala u 14 sati i uputila u stan u Zolingenu. Sami radnici hitnih službi bili su traumatizovani onim što su pronašli u stanu. Pokušali su da reanimiraju decu, ali bilo je prekasno.

Nije jasno da li je preživelo dete svedočilo o događajima u stanu.

Portparol policije Štefan Vejand rekao je da se radi o tragičnoj situaciji i dodao da majka još nije u stanju za ispitivanje.

-Ne znamo kako se i zašto ovaj zločin dogodio – rekao je Vejand za WDR.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here