EPA/MIchael Reynolds
Donald Tramp

Američki Njujork Tajms objavio je delove knjige “Granični ratovi:Trampov napad na imigraciju” koja će biti objavljena 8. oktobra, a u kojoj se navodi da je američki predsednik Donald Tramp predlagao svojim saradnicima da se protiv ilegalnih migracija iz Meksika u SAD tako što će migrantima pucati u noge, napraviti rovove pune zmija i aligatora, postaviti šiljke na vrh zida ili ga elektrificirati.

U knjizi novinara Majkl D.Šira i Džulije Hiršfeld Dejvis navodi se da je Tramp to rekao tokom niza sastanaka sa svojim savetnicima tokom marta, prenose britanski mediji.

“Činite da izgledam kao idiot”, vikao je on na saradnike koji se nisu složili sa njegovim idejama.

Među prisutnim saradnicima na tom sastanku bili su tadašnja državna sekretarka za bezbednost Kirstjen Nilsen i tadašnji savetnik, inače njegov zet, Džared Kušner, koji su napustili sastanak u panici.

Kako se navodi, Tramp je imao i ideju da se granični zid ofarba u crno, kako bi apsorbovao što više toplote, što bi penjačima na zid otežalo prelazak, a razmišljao je i o konstrukciji površine koja bi onemogućila penjanje, kao i zaobljene metalne cilindre, međutim to mu se estetski nije svidelo.

3 COMMENTS

  1. Tko predstavlja SAD, Rasista divljak covjek
    bez seca i duse, ovja pa i svi ostali su nadeljenici u cijeloj Americi, oni su dosljaci
    iz Europe vecina Engleskog podrucja a sada
    ganjaju domace iz svoje patrije.

  2. Ako kaže njujork tajms mora da je istina zaboravili su da dodaju nabijanje na kolac i oduzimanje dece kao janičari. Borba u Americi je velika ali Tramp će im doći glave

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here