Donald Tramp

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da SAD prave super-raketu koja će biti bolja po karakteristikama i od ruske i od kineske, prenosi „Vašington tajms“.

Iako nije izneo nikakve dodatne karakteristike te rakete, Tramp je rekao samo jedno, a to je da će ona biti 17 puta brža od svih sredstava kojima raspolažu i Rusija i Kina.

O ovom oružju Tramp je saopštio novinarima prilikom zvanične prezentacije nove zastave Kosmičkih snaga SAD.

– Imaćemo, ja je tako zovem, super-raketu. Kao što su mi nedavno saopštili, biće 17 puta brža od njihovih. Znate, Rusi imaju raketu koja je pet puta brža, a Kinezi nešto malo još brže. Sada ćemo mi imati raketu koja je 17 puta brža, već smo je odobrili – rekao je Tramp.

– SAD će učiniti sve da kosmos ostane to mesto koje, ne samo da će čuvati Ameriku, već će i podržavati njenu ekonomiju – dodao je Esper.

Rogozin ironično: Predajemo se

Šef ruske komsičke agencije „Roskosmos“ ironično je prokomentarisao navode Trampa o novoj super-raketi rekavši da, po svemu sudeći, Rusija više ništa neće biti u stanju da „ulovi“, te da joj jedino preostaje da se preda.

„Protiv super-rakete nemamo šta da uradimo. Predajemo se“, napisao je on na Tviteru.

6 COMMENTS

  1. cestitam gosp.Trampu siguran sam da ce bill gets da financira a
    za uzvrat da i dalje proizvodi viruse i prska ih po svijetu nezaboravi predsednice umirace i ameri

  2. Najbolje bi svet funkcionisao bez svih vas. Ratovanja, naoruzavanje…Kome to treba?!?! Kratak je zivot da bi se ratovalo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here