EPA/Andrej Čukić
Nikola Maksimović

Izgleda da je došlo vreme za promenu sredine kada je reč o Nikoli Maksimoviću.

Srpski fudbaler bi mogao da napusti Italiju, a kako stvari stoje veliko interesovanje za njegove usluge vlada iz Turske. Fenerbahče je ozbiljno zagrizao mamac za dovođenje srpskog fudbalera, pa je jasno da se nakon dolaska Mesuta Ozila u Istanbulu spremaju za pohod na titulu.

Žuto-plavi dres su u međuvremenu pored nemačkog fudbalera obukli Atila Salai i Samjuel Osaji, a turski Hurijet sada naglašava da Maksimovićeve agente trenutno zovu čelnici turskog kluba. Podsetimo da je prethodno za srpskog fudbalera interesovanje vladalo među engleskim klubovima, među kojima su bili Liverpul i Totenhem, ali na kraju od te priče nije bilo ništa.

Fenerbahče pored Maksimovića do kraja prelaznog roka cilja i Musu Maregu iz Porta. Ono što je interesantno jeste da i jednom i drugom ugovori ističu na leto, a srpski fudbaler kod Đenara Gatuza nema toliko zapaženu ulogu.

Međutim, Hurijet ne navodi nikakve detalje, osim da je vrednost srpskog defanzivca procenjena na 15.000.000 evra i da ga je Napoli platio 21.000.000 evra. Ipak, na toliku sumu novca teško da može da računaju u klubu iz Napulja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here