EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Petar Bočkaj uzburkao je stanje u hrvatskoj javnosti prelaskom iz Osijeka u Dinamo Zagreb, odnosno, u redove direktnog konkurenta za titulu šampiona.

Navijači Osijeka su pobesneli, koji smatraju da je na polovini sezone uprava kluba praktično odustala od borbe za titulu.

Na to je reagovao trener Osijeka Nenad Bjelica, a ujedno i bivši trener zagrebačkog Dinama, koji je navijačima ponudio da im se vrati novac za kupljene karte do kraja sezone.

On se oglasio putem Fejsbuka i tamo poslao poruku kojom je pokušao da primiri novonastalu situaciju.

“Dragi navijači NK Osijeka!

Povodom poslednjih događaja želim Vas informisati da je odluka o odlasku Pere Bočkaja bila isključivo moja i da je uprava samo potvrdila moju odluku. Sve odluke koje donosim su za dobrobit kluba i u želji da naš klub bude jači i bolji. Vreme će pokazati jesmo li uspeli u tome. Poštujem različitost mišljenja… Svim nezadovoljnicima koji se zbog ove odluke osećaju prevareni i žele povrat novca za godišnje karte poručujem da se mogu javiti u sekretarijat kluba i novac će im biti vraćen. Trebaju nam navijači koji su uz nas i u dobru i u zlu, navijači koji vole NK Osijek nezavisno ko u njemu igra i ko ga trenira. Iako smo u podređenom položaju u 90% stvari, želimo se boriti za najviše ciljeve i za to nam treba podrška pravih navijača.

Srećan Božić Vama i Vašim porodicama! Samo Osijek!”, napisao je Bjelica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here