Instagram/jelenadokic
Jelena Dokić

Bivša teniserka Jelena Dokić uspela je da se izbori s puno nedaća u životu i karijeri, kao i sa viškom kilograma koji su pretili da joj naruše zdravlje. Sada je ponovo srećna, neretko na društvenim mrežama objavljuje fotografije s odmora u Hrvatskoj koje oduševljavaju veliki broj njenih navijača.

Imala je Jelena čak 120 kilograma, ali je uspela da radom i treningom telo vrati u formu u kojoj je bilo kada se aktivno bavila tenisom. Podsetimo, Dokićeva, svojevremeno četvrta na svetu, sa 17 godina igrala je polufinale Vimbldona, a trenutno živi na relaciji Hrvatska-Australija.

View this post on Instagram

Transformation!!! This a 6 month progress before and after photo. Over 30 kgs lost and I am half way. My journey continues and I am very happy with what I have been able to achieve so far but there is still a lot of work to be done. I know that getting down to my optimal weight and losing the rest of the weight won’t be easy and it will get tougher from here as I get closer to my goal weight but I am extremely motivated and confident as I know I have @jennycraigausnz by my side and supporting me all the way. I just want to say a big thank you to everyone at @jennycraigausnz .Your support,care and understanding has helped me get this far and I am grateful for everything that the whole team at @jennycraigausnz has done to help me especially in the tough times. It’s a lot more than losing weight but also getting fit,healthy and most importantly happy. Even though I have been on @jennycraigausnz now for 6 months I still can’t believe how great the food is,how easy it is to prepare and having my own consultant is just incredible. @jennycraigausnz has changed my life and I would recommend the @jennycraigausnz program to everyone. Join me on my @jennycraigausnz journey now. Visit @jennycraigausnz or www.jennycraig.com.au now and check out the LINK IN BIO to see more about my weight loss journey. I hope I have given you all some inspiration and motivation no matter what your goals are.It can all be done,just don’t give up and keep believing. 🙏💪😍🤸‍♀️🍲🥗🥙🍲🥗🥙 #jennycraigausnz #jennycraig #myjennycraigjourney #jennycraigjourney #weightlosstransformation #weightloss #transformation #progress #weightlossjourney #health #healthy #lifestyle #healthylifestyle #fitness #inspiration #motivation #healthyfood #healthyeating #australia #melbourne #sydney #inspo #fitspo #healthylife #women #empoweringwomen #weightlossmotivation #lookoftheday #weightlossinspiration #inspire

A post shared by JELENA DOKIC 🇦🇺🇦🇺🇦🇺 (@dokic_jelena) on

Udata je za bivšeg tenisera Tina Bikića kojeg, kako sama kaže, voli otkad je imala 20 godina. Ta ljubav, između teniserke rođene u Osijeku koja ima i australijski pasoš, a igrala je za reprezentaciju Jugoslavije, i Hrvata naišla je na protivljenje Jeleninog oca Damira, ali na kraju, ipak, uspela da pobedi sve poteškoće.

Kada je krenula da mršavi, promenila je mnogo toga u svom životu. Brojne odluke su učinile njen život zdravijim, pa je danas mnogo zadovoljnija nego što je bila ranije. Uostalom, njen osmeh govori više od bilo koje reči.

– Nije stvar samo u gubitku kilograma, već da živite zdravije i da uspostavite ravnotežu u životu. Razvijanje zdravih, ali održivih navika za ceo život – rekla je ona nedavno.