M. Ninović
Uveliko rade: Treneri Sinđelića

Fudbalski klub Vestgejt Sinđelić u nedelju, 10. novembra od 14.00 časova održaće redovnu Godišnju skupštinu, u. klupskim prostorijama – Oreana Park u Ardieru.

Ovim povodom pozivaju se svi članovi i prijatelji kluba da se odazovu pozivu i ujedno budu učesnici ovog skupa na kojem će članovima izveštaj podneti predsednik, sekretar i blagajnik. Ujedno, izabraće se nova uprava i imeniovati funkcioneri za mandat u trajanju narednih dvanaest meseci, kako to po tradiciji fudbalski klubovi praktikuju.

Pošto je klub u poslednje tri godine zaista dobro poslovao, želja, ambicije i cilj je da Sinđelić i dalje nastavi s pozitivnim radom i poslovanjem, kako na terenu tako i van njega.
Fudbaleri u poslednje dve sezone nisu ostvarili očekivanja mnogih u klubu – oba puta im je za dlaku izmakla promocija u Prvu državnu ligu Viktorije u kojoj je Sinđelić od osnivanja proveo najviše sezona.

Nema sumnje da će treći uzastopni pokušaj uroditi plodom i da će se klub konačno naći u rangu koji mu, po mnogima, i pripada.

Stvaranje tima

Podsećamo da je klub već obavio posao kad je reč o stručnom rukovodstvu. Prvi trener Nebojša Nik Kovačević, njegov pomoćnik Džim Gacovski i trener golmana Ivan Košutić obavezali su se da će ostati na svojim pozicijama i u narednoj sezoni, pa već sada počinju sa stvaranjem tima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here