Pexels.com

2020. godina bila je potpuno čudna za sve sfere života, pa i kada je u pitanju šminkanje. Veći deo vremena provodili smo sa maskama na licu, pa su se samim tim i trendovi šminkanja menjali. Morali smo da budemo malo kretivniji nego inače. Oči su bile u centru pažnje, a najverovatnije je da će to biti i u 2021. godini jer, naravno, zdravlje ostaje najbitnije.

Sledeći trendovi šminkanja biće najpopularniji tokom 2021. godine, a verujemo da ćete naći onaj koji ide i uz vaš stil.

Trepavice

Duge, istaknute trepavice biće nešto što će sve žene želeti tokom sledeće sezone šminkanja. Ističu se na kraju svakog završenog šminkanja i daju završni izgled. Spajaju sve u jednu celinu. Tako da možete krenuti u potragu za savršenom maskarom koja će vaše oči dovesti u prvi plan.

Senka

Sve što će biti potrebno je senka i četkica. Ovaj trend je idealan za one koji nisu sigurni u svoju tehniku šminkanja. Biće dovoljna samo jedna boja na kapcima bez senčenja i kombinacije različitih senki. Jednostavno, a upečatljivo. Posebno će se istaći roze, sa neutralnom šminkom na usnama.

Smoky ajlajner

Smoky eyes je bio u trendu, a sada je samo ajlajner. Bez drugih senki i sa jako malo vremena. Sve što vam je potrebno je mekana olovka za oči koja se sporije suši. Nakon nanošenja četkicom razmažite i stvorite željeni oblik zadimljenosti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here