Printscreen: Youtube/ 105tsuti
Temur Kecbaja

Trener Anortizisa Temur Kecbaja ističe da je njegov tim napravio veliki uspeh plasmanom u Ligu konferencije, ali da će težiti što boljim rezultatima u tom takmičenju, počevši od uvodne utakmice protiv Partizana.

Kiprani dočekuju crno-bele u prvom kolu grupe B.

– Ovo je definitivno veliki dan za naš tim, prva utakmica u Ligi konferencije. Veoma nam je važno da imamo podršku pubilke, ovo je idealna prilika za sve koji vole Anortozis da dođu i podrže ga. Igramo protiv rivala koji ima evropsko iskustvo. Spremni smo i uz pomoć navijača možemo da stignemo do pobede – rekao je Gruzin i dodao:

– Od početka smo govorili da je cilj plasman u grupnu fazu i to smo postigli, ali apetiti rastu. Sada kada smo prošli, želimo da osvojimo tri boda i nastavimo dalje. Partizan je jako dobra ekipa, pobedio je u svih sedam utakmica u Srbiji i očekuje nas težak izazov. Spremni smo, pogotovo u ovakvim utakmicama posao trenera nije tako težak kao na primer u prethodnoj prvenstvenoj utakmici. Tim će biti znatno motivisaniji„.

Anortozis je za Partizan uvertira pred duel sa Crvenom zvezdom u prvenstvu, ali to neće olakšati Kipranima, tvrdi Kecbaja.

– Za njih je najveća utakmica sa Crvenom zvezdom, ali to ne znači da će nam olakšati. Imaju igrače koji su igrali na mnogo višem nivou. Dobro su organizovan tim. Ofanzivno je veoma jak, ali ne želim da pričam o imenima„, poručio je Kecbaja.

Vezista Josef Hušbauer očekuje ujednačenu borbu.

– Oba tima će pokušati da izbegnu greške, nadam se da ćemo osvojiti ceo plen. Partizan je veoma dobar tim. Rikardo i Natho su veoma opasni, ali i mi smo dobar tim što smo pokazali u utakmicama sa Rapidom i Ber Ševom – izjavio je Čeh.

Duel u Nikoziji igra se u četvrtak od 21 sat. U grupi se nalaze još Gent i Flora.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here