Spencer Heaps/The Deseret News via AP

Nikola Jokić doživeo je povredu kolena na meču sa Jutom posle sudara sa Rudijem Goberom. 

Jokić je ostao da leži na parketu sa bolnom grimasom, a onda se pridigao i odšepao do klupe, a kasnije je otišao u svlačionicu i nije se vraćao u igru, što je i logično.

Jokić je na poluvremenu testirao povređenu nogu. Vežbao je da stavi težinu na to, sarađujući sa trenerom snage Denvera Felipe Ajhenbergerom, koji je testirao Nikolu sa vežbama kretanja levo- desno.

Na kraju Jokić je dobio dijagnozu da je u pitanju kontuzija desnog kolena, ali da nije ozbiljno. Jokić se čak i zagrevao na poluvremenu meča, ali je trener Majk Meloun odlučio da ne igra.

Kako je istakao Meloun, neće biti potrebna dalja testiranja.

– Mislim da to nije ništa previše, previše ozbiljno. Prišao sam Nikoli dok se zagrevao na poluvremenu. Rekao sam: “Kako se osećaš?” Rekao je: „Osećam se malo slabo. Tada sam odlučio da ne igra drugo poluvreme. Ja sam doneo odluku – to nije njegova odluka – rekao je trener Nagetsa Majkl Meloun.

Nagetsi su bez Jokića glatko izgubili utakmicu sa Jutom (122:110 za Džez), a najefikasniji igrač u pobedi tima iz Solt Lejk Sitija bio je Rudi Gober sa 23 poena. Kod Nagetsa to je ostao Jokić, iako je igrao samo 15 minuta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here