EPA-EFE/HUGO DELGADO

Trener Midtjilanda Bo Henriksen najavio je da je njegov tim došao u Beograd kako bi pobedio Crvenu zvezdu u 4. kolu Lige Evrope i tako se priključio crveno-belima i Bragi u borbi za nokaut fazu pomenutog takmičenja!

Henriksen je i posle duela u Danskoj imao smele izjave i poručio je da je njegov tim bolji, mada je u sredu popodne na Marakani bio malo umereniji.

– Podrazumeva se da moramo da izađemo i pobedimo. Ako gledate stanje na tabeli, to je ključna utakmica. To znači da moramo da se nadamo i da budemo pametni i inteligentni. Osećam da smo u prvom meču zaslužili više, a ovde smo došli sa puno poštovanja prema Zvezdi. To je dobar tim sa puno iskusnih igrača i lideri su grupe – rekao je Henriksen.

Kapiten Erik Svjatčenko komentarisao je atmosferu koja Midtjiland u četvrtak veče čeka na Marakani.

– Raduje me što ćemo igrati u takvom ambijentu. Uvek je zabavnije igrati pred, na primer, 25.000 gledalaca nego da ih nema. Mene lično raduje i što ću iskusiti drugačiju navijačku kulturu koja je fantastična i svakako je velika podrška za domaćina – rekao je Svjatčenko, dok se na njegove reči o navijačima nadovezao i trener:

– To je fudbal. Zadovoljstvo je doći na mesto gde su ljudi strastveni i gde izražavaju svoja osećanja u ludoj i divljoj atmosferi. To i našim igračima daje više energije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here