MTEL
Tri domaće hit serije samo na MTEL TV-u!

U četvrtak, 23. juna očekuje vas nezaboravno veče na MTEL TV-u. Tri serije emituju se u nizu. Očekuje vas finale serija “Aviondžije” i “Zbornica” i početak emitovanja serije “Kalkanski krugovi”.

Ekipa serije “Aviondžije” spremna je da ode na odmor. Finalna epizoda četvrte sezone biće prikazana u četvrtak, 23. juna od 19 časova na kanalu Superstar TV na kom ste imali priliku da ekskluzivno pratite vaše omiljene junake popularne serije.

Mlađa generacija imala je prilike da uživa uz seriju “Zbornica” i tako sazna šta se dešava iza zatvorenih vrata i da na pravi način razume svoje nastavnike kada brinu za njih. Kroz ovu sjajnu seriju vodila nas je proverena glumačka ekipa, i oni će na svoj letnji raspust otići u četvrtak, 23. juna od 20.10 časova kada je zakazano emitovanje poslednje epizode iz prvog serijala.

Međutim, nemojte biti tužni jer MTEL TV misli na sve svoje korisnike, pa ćete u okviru kanala Superstar TV moći da uživate uz seriju “Kalkanski krugovi”.

Cela serija snimana je na planini Bukulji u selu Jalovik, a sjajna glumačka ekipa koju čine Žarko Laušević (Velibor Matić), Ivana Zečević (Miona Matić), Nataša Ninković (Vera Jakovljević), Vesna Čipčić (Gordana Jakovljević), Nina Janković (Svetlana, Baba Guba) i drugi, potrudila se da vam na pravi način dočara sve detalje ove porodične drame. Serija prati veliku porodičnu tajnu koja je stara sto godina i koja se razrešava.

Šta se dešava kada policija uhapsi ćerku iz ugledne porodice Matić zajedno sa poznatim beogradskim dilerom, i koje mračne tajne krije selo Dol, u koje će morati da se preseli, saznaćete premijerno na Superstar TV kanalu u četvrtak, 23. juna od 21 čas.

Kupite MTEL TV pretplatu i uživajte u hit serijama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here