pixabay.com

Koliko često razmišljate o seksu? Neki će u strastvenim aktivnostima pod plahtama uživati svaki dan, a drugi će se pak zadovoljiti tek povremenim seksom, jer ono telesno u njihovom životu nema preteranu važnost.

U nastavku teksta pogledajte koja to tri horoskopska znaka imaju najveći seksualni nagon i neprestano razmišljaju o prljavim” igricama u spavaćoj sobi.

1. Škorpija

Škorpije su poznate po svom intenzivnom seksualnom apetitu. Njihova seksualna inteligencija je jako razvijena, pa vrlo lako mogu da razlikuju emocije od telesnog zadovoljstva.

Škorpija vlada osmom kućom Zodijaka u kojoj do izražaja dolaze strast, seks, rođenje, smrt, reinkarnacija i misterija. Jedna od glavnih osobina Škorpije je senzualnost koja je baš zarazna. Upravo ta osobina privlači puno udvarača, posebno ženama Škorpijama, za koje se smatra da su jedne od najšarmantnijih horoskopskih znakova.

Iako mogu vrlo lako da odvoje seks od emocija, Škorpije ipak najviše uživaju u seksu sa voljenom osobom. Ako im se neko svidi, potrudiće se da svaki slobodni trenutak iskoriste kako bi partneru pokazali da im je privlačan i da žele da zadovolje njegove potrebe. Škorpije su vrsni ljubavnici koji će uvek partnerovo zadovoljstvo da stave na prvo mesto, a istovremeno će da zadovolje i sebe.

2. Ovan

Ovnove bismo mogli da opišemo kao glavne seksualne akrobate Zodijaka. Imaju golemi seksualni apetit, a seks sa njima nikada nije dosadan. U krevetu često izvode razne vratolomije, a “vanila seks” njima je nepoznati pojam. Što ekstremnije – to bolje, smatraju Ovnovi koji konstantno razmišljaju o seksu.

Ovnovi priznaju da imaju gomilu fetiša o kojima otvoreno govore, a otvoreno će priznati i da nema toga što u seksu ne bi probali. Ovnove karakteriše samouverenost, a dokazana je činjenica da u seksu najviše uživamo kad je naše samopouzdanje na visokom nivou.

Žene Ovnovi uživaju u komplimentima i vrlo je ih lako osvojiti “bezobraznim” rečima. Naravno, one nisu lake, već dobro znaju kako svoje zadovoljstvo da stave u prvi plan. Ako muškarac misli da je iskoristio ženu Ovna, neka malo bolje razmiSli, jer je zapravo ona iskoristila njega.

3. Lav

Lavovi su treći, ali jednako senzualni znak sa velikim seksualnim apetitom. Žene Lavice su vrlo velikodušne u seksu, a najviše iz uzbuđuje kad im muškarac govori koliko su privlačne. Uživaju u milovanju svog ega jednako kao u strastvenim dodirima, a nakon seksa s Lavicom, muškarci imaju osećaj kao da su odradili kvalitetan trening.

Lavice će uvek da predlože neku novu pozu, a najdraže su im one u kojima muškarca mogu da gledaju pravo u oči. Lavice su najvatreniji znak Zodijaka, a partnera će vrlo lako da dovedu do ekstaze.

Iako uživaju u neobaveznom seksu, one su verne partneru koji im pruža zadovoljstvo. Ako se emocije isprepletu sa fizičkim zadovoljstvom, Lavice će muškarcu da pruže pravi kraljevski tretman.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here