Pexels.com

Astrolozi otkrivaju da nesanica najviđe pogađa sledeća tri znaka:

Blizanci
Mozak ovog horoskopskog znaka je uvek ukjljučen, um mu je uvek pun informacija, podataka, otvorenih pitanja, razgovora, planova.

Takvi sadržaji Blizancima motaju po glavi ako nemaju nikakvih problema. Ako su pak zbog nečega zabrinuti, onda im je u glavi totalni haos. Nesanica ih često muči, a mogu im pomoći vežbe opuštanja.

Vodolija
Da bi bio uključen u akciju i društvene aktivnosti, mora što duže biti budan.

Ako propusti nešto njemu značajno, grize se iznutra i vodi burne razgovore sam sa sobom uglavnom u mislima. A to opet znači da je budan. Kako god okrenete, Vodolija ne spava dovoljno, osim kad je slomljena zbog silne aktivnosti.

Devica

Planeta Device vladar je Merkur, a to podrazumeva radoznalost i komunikaciju, težnju redu, čistoći, preciznosti. Ne samo u stanu i kancelariji, nego i u poslovima, potrošnji, ishrani, odnosima.

Kao posledica toga je nesanica. Da biste doveli sebe i svoju okolinu u zadovoljavajuće stanje i održavali ga takvim, morate uložiti puno truda i rada.

Brojne svakodnevne obaveze zahtevaju izradu preciznog dnevnog rasporeda i procenu troškova. Devica noću analizira i planira, pa je misterija kako uopšte zaspi.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime