EPA/Neill Hall
Novak Đoković

Novak Đoković i Janik Siner igraće meč četvrtfinala Vimbldona na Centralnom terenu sa početkom od 14.30, a to će biti prvi duel programa na najvećem stadionu.

Meč možete gledati na Sport klubu 1.

Srpski teniser za sada uspešno plovi na putu ka svom 21. grend slemu čime bi se osamostalio na drugom mestu večne liste odmah iza Rafaela Nadala koji vreba u drugoj polovini žreba,

Đoković je na putu do svoje sedme vimbldonske titule kojom bi se u istoriji izjednačio sa Pitom Samprasom izgubio dva seta. U prvom kolu od Sunvu Kvona i u osmini finala od Tima van Rajthovena.

Siner je do sada igrao odlično i na putu do četvrtfinala pobedio je i odličnog Španca Karlosa Alkarasa.

Biće to njihov drugi susret. Prethodno su se sastali u Monte Karlu prošle sezone, gde je Đoković slavio maksimalnim rezultatom.

– Mogu samo da govorim u superlativima o Sineru, znamo da je veoma talentovan, već se ostvario kao vrhunski igrač. Sazreo je mnogo i na velikoj sceni više ne oseća previše pritiska. Igra sa mnogo samopouzdanja i veruje da može da pobedi protiv bilo koga i to je veoma bitno za mladog igrača – rekao je Novak.

Svestan je i mladi Janik kakav je izazov pred njim.

– Biće teško, Novak igra veoma dobro. Daću sve od sebe, to je najmanje što mogu da uradim. Odličan je osećaj igrati na Centralnom terenu, veliki broj šampiona je igrao ovde i lepo je videti pune tribine – najvažnije je da publika uživa. Privilegija je igrati na Centralnom terenu na Vimbldonu – istakao je Siner..

2 COMMENTS

  1. Kako Musa dere jarca?!, Još vi pišite “najbolji teniser na svetu” Nekad bilo sad se spominjalo. I ukraden mu Melburn, isto bi ovako i tamo prošo

  2. Kako Musa dere jarca?!, Još vi pišite “najbolji teniser na svetu” Nekad bilo sad se spominjalo. I ukraden mu Melburn, isto bi ovako i tamo prošo. Ovaj Višković još sanja koliko puta se Nole vratio nakon0:2

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here