pixabay.com

Svi imamo vrlo različite predstave o životu… Te percepcije odnose se na svakodnevni život, na posao, ali i na seksualni život.

Upravo je zato važno pronaći seksualnog partnera koji dijeli iste sklonosti i sa kojim je međusobno poštovanje na prvom mestu. Ipak, postoje tri stvari koje vole svi muškarci.

Otvorenost

S jedne strane, ovde se radi o komunikaciji. Muškarci žele da žena izrazi svoje želje i sklonosti kako bi oboje mogli potpuno da uživaju u svojoj požudi. S druge strane, radi se i o otvorenosti prema novom i nepoznatom. Naravno, nema govora o prekoračenju sopstvenih granica i to treba da bude vrlo jasno. Međutim, zašto jednostavno ne odgovorite na predlog ili zahtev svog seksualnog partnera i isprobate ga, pod uslovom da vam to ne izaziva emocionalni ili fizički bol? Nakon toga još možete same da odlučite kako vam je bilo… možda vas čeka poneko iznenađenje.

Autentičnost

Autentičnost je neizmerno važna, a muškarci veoma cene kad se ne pretvarate, odnosno kad ste onakve kakve zaista jeste. Dobre ste onakva kakve jeste i vaš seksualni partner će to ceniti. Ako se pretvarate i glumatate, to može da ima negativan uticaj na vaš seksualni život.

Pozitivan osećaj prema telu

Lakše je reći nego učiniti? U svakom slučaju, ipak, treba da budete svesne da muškarci cene određenu dozu samopouzdanja i da nije zabavno tražiti greške u sebi sve vreme. Ionako već ležite jedno do drugoga pa vam je valjda jasno da ste mu seksi. Koncentrišite se na zaista važne stvari…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here