Youtube/N1
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović

Poznati glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) uzburkao je javnost tvrdnjom da košarkaš Nikola Kalinić ne igra na Svetskom prvenstvu u Kini jer je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tako hteo.

Trifunović je na Tviteru napisao da je razgovarao sa nekoliko ljudi vrlo bliskih košarkaškoj reprezentaciji Srbije i da je dobio takvu informaciju.

Ubrzo je na ove Trifunovićeve tvrdnje reagovao Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović izjavio je da je “veoma ružna stvar i iznad svega laž” da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tražio da Nikola Kalinić, krilo Fenerbahčea, ne bude na spisku reprezentacije Srbije, kako je to objavio glumac i lider PSG Sergej Trifunović.

– Mi smo mnogo ozbiljna organizacija da bi se bavili raznim glupostima, kao što je i ova. S obzirom da je ovo ipak veoma ružna stvar i iznad svega laž, morao sam kao predsednik saveza da odreagujem na istu – rekao je Danilović za “Blic”.

Podsetimo, Kalinić je ranije izjavio da da selektoru Đorđeviću zamera jedino što ga nije pre objavljivanja spiska obavestio da neće biti pozvan.

2 COMMENTS

  1. Ajde Trifunovicu ne pljuj više po Vučicu pusti čoveka smirom neka radi svoj posao..Kakva ce nam biti država kad i glumci u njoj vode politiku.BICE GLUMAČKA

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here