Crno-beli žele šestu uzastopnu pobedu.

Partizan u utorak od 20 časova dočekuje Veneciju u 6. kolu B grupe Evrokupa. Makimalni crno-beli bi pobedom i teoretski obezbedili plasman u TOP 16 fazu, ali bi istovremeno napravili džinovski korak ka osvajanju prvog mesta u grupi.

– Pred nama je zanimljiva utakmica. U Veneciji smo odigrali izuzetno čvrst meč i tada smo imali priliku da osetimo koliko dobar može biti tim protiv kojeg igramo. Imaju iskusne igrače, talentovane igrače i sigurno je da će dati sve od sebe da pruže svoj maksimum protiv nas. Sa druge strane, mi znamo šta treba da radimo u našoj kući, pred našim navijačima – rekao je Trinkijeri u izjavi za klupski sajt.

Bek “crno-belih” Ognjen Jaramaz poželeo je nastavak sjajnog niza Partizana koji je u dosadašnjem toku Evrokupa upisao svih pet pobeda.

– Venecija je veoma dobar tim, sa puno iskusnih igrača. U prvom kolu smo sa odigrali neizvestan meč i moramo biti svesni da će i sutrašnja utakmica biti veliki izazov za nas. Prva polovina grupne faze Evrokupa je za nas bila veoma dobra i daćemo sve od sebe da nastavimo u tom pravcu – istakao je Jaramaz.

Utakmica se igra u Štark areni, a pojedinačna cena ulaznica kreće se od 400, pa sve do 1400 dinara.

Tribina (Nivo 400): 400 dinara

Tribina (Nivo 200): 600 dinara

Parter: 1.000 dinara

Standard 2: 800 dinara

Standard 1: 1.000 dinara

Superior: 1.400 dinara

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here