Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da ekipa vredno radi, sprema se, ali da je svestan kako neće biti lako da se nastavi sezona.

– Situacija nije laka, jer i Evrokup i Evroliga i ABA liga su međunarodne, a u svakoj zemlji je drugačije. I to znači da neće biti lagano da se sve skupi. Mi radimo, spremamo se i čekamo da nam neko kaže kako, šta, zašto i gde. U Americi je situacija još jako teška, svi su “zaključani”, treniraju kod kuće. Mene ne zanima da igram “sutra”, ali želim da znam kad, da počnem sa pripremam. Možda vredi da se pripremamo za sledeću sezonu. Ovo neće proći lako – rekao je Trinkijeri za Partizan TV.

Italijanski trener, koji se pre četiri dana vratio u Srbiju, kaže da je vreme u karantinu proveo sa porodicom, gledao utakmice, iz sedamdesetih, osamdesetih, serije.

– Ja sam provodio vreme u kući, sa decom, nije mi bilo teško jer sam želeo da budem oprezan. Situacija ide na bolje. Svakog dana je manje zaraženih, manje mrtvih, bolnice se prazne. Iskreno, ne bih nikome da držim lekcije, ali preplašio sam se, jer se ovde ponašaju ljudi kao da ništa nije bilo. A bilo je, tako da moramo svi da budemo oprezniji – poručio je Trinkijeri.

 

1 KOMENTAR

  1. To je zbog dugogodišnjeg iskustva! Stalno jih neko plaši svime i svačime. pa su navikli, da misle svojom glavom!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime