Trener Partizana Andrea Trinkijeri smatra da crno-bele čeka vrlo težek meč sa Mornarom u Baru u okviru 3. kola ABA lige.

Još jedno gostovanje, još jedna veoma teška utakmica je pred nama. Mornar u svom sastavu ima veoma nezgodne igrače i kada uđu u svoj ritam, jako im je teško parirati. Koncentracija, disciplina u napadu i odbrani, požrtvovanost… To je ono što nam treba na visokom nivou. Samo tako možemo do cilja – rekao je Trinkijeri.

Krilni centar crno-belih Stefan Birčević zna kako je igrati u punoj Topolici.

Sećam se pre tri sezone prvog kola koje smo odigrali u Baru. Mornar je tada tek ušao u ABA ligu, ali su i onda imali dobar tim i sjajnu publiku. Pobedili smo tada košem koji je Novica Veličković dao pred kraj utakmice, ali je utakmica bila veoma teška i lako smo mogli da je izgubimo. Siguran sam da će i sada biti veoma teško, tim pre što je Mornar i ove godina sklopio dobru i iskusnu ekipu i što igraju veoma efikasno. Ipak, i mi se uzdamo u svoje kvalitete. Verujem da možemo da odigramo dobru utakmicu i da dođemo do pobede koja bi nam mnogo značila – poručio je Birčević.

Utakmica u Baru na programu je u subotu od 17h, Mornar za sada ima skor 2-0, a Partizan 1-1.

Izvor:
Vestionline, Sportklub

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here