RTRS
Jelena Trivić

Ne prihvatam izborne rezultate koji su tačan zbir netačnih podataka i neću čestitati Miloradu Dodiku, jer on nije pobedio na izborima, već je do pobede došao krađom, što su pokazali i njegovi postupci i napadi u danima iza nas, navela je Jelena Trivić, kandidatkinja PDP za predsednika Republike Srpske.

– Očigledno je da je CIK podlegla pritiscama koje su došle od strane režima, ali vrlo moguće i nekim drugim pritiscima za koje će se vrlo brzo saznati, kao što se u Bosni i Hercegovini sve unapred i zna, te pogazila izbornu volju naroda, čime je nažalost uništena još jedna institucija koja je pre svega trebalo da služi narodu – rekla je Trivićeva.

Istakla je da je CIK svojom odlukom, ali i kroz obrazloženja u diskusijama, nedvosmisleno legalizovala izbornu korupciju.

– Svi akteri ovog procesa su svesni činjenice da su izbori pokradeni, ali svojim postupcima lagano “peru ruke” i legalizuju izbornu krađu i korupciju, uz obrazloženje da uz ovakav Izborni zakon, sistem izbora biračkih odbora i gradskih, odnosno opštinskih izbornih komisija nije moguće imati fer i poštene izbore – navela je Trivićeva.

Dodala je i da neće odustati od borbe, pre svega pravne borbe.

– Moja sveta dužnost bila je i ostala da se borim za interese i opstanak sopstvenog naroda na teritoriji Republike Srpske i to ću nastaviti da činim i u budućnosti ne obazirući se na napade koji dolaze iz redova režima. To ću nastaviti da radim i nakon ovog trenutka kada je uvažena volja prevaranata, a volja naroda pogažena bez milosti – zaključila je Jelena Trivić.

Podsećamo, CIK BiH donela je juče u Sarajevu dopunsku odluku o utvrđivanju i objavljivanju rezultata opštih izbora u BiH, prema kojoj je potvrđeno da je kandidat SNSD Milorad Dodik osvojio najviše glasova na izborima za predsednika Republike Srpske održanim 2. oktobra.

8 COMMENTS

  1. Ko si ti i nemas nikakav kredit od RS.Htela si obojenu revoliciju.Ti sin propala za sva vremena ti i tvoj borenci’.Narod RS i Srbije ti to nece oprostiti.Htela si da budes presednik bey glasovaa,Ne vidis jadna bila da nisu Srbi glup narod da ih vode ljudi kao ti koji bi ugasili RS.Nema vise.Djaba ti tvoja prevelika zwlja Nece vise moci.Deeeeccoo

  2. Ti si los gubitnik i nista drugo. I ne daj Boze da si ti pobjedila. Na srecu ima Republika Srpska pametn narod koji zna da odluci
    i izabere pravog covjeka.

  3. Katastrofalna i primitivna greška mlada i naivna političarko. Ko misli da se ozbiljno bavi politikom, ne puca sebi u kolena. Čestitaj Dodiku na pobedi od srca, gospodski, i pobedićeš ga na sledećim izborima. Na ovaj NAČIN, pokazala si da si već bivša političararka. Glasao sam za tebe, pogrešio sam, nezreli ste za bavljenje ozbiljnom politicom. Ovo nije igra, gospođo, dobro razmislite o vašim postupcima i primitivnim izjavama, to Srbi u RS ne trpe…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here