EPA/Joe Castro
Martina Navratilova

Teniska legenda Martina Navratilova kaže da je trpela pritiske iako brani Novaka Đokovića.

Novak je pod znakom pitanja za igranje na US openu u Njujorku, jer nije vakcinisan protiv koronavirusa, pa kao stranac ne može da uđe u Sjedinjene Države.

Navratilova kaže da nije saglasna sa njim po pitanju vakcinacije, ali dodaje da ga je uvek branila u mnogim drugim situacijama.

Jedan od Đokovićevih navijača je pokazao da ga je Navratilova, teniska legenda blokirala na društvenim mrežama, a ona je ušla u raspravu tvrdeći kako ne sme da se dozvoli da neka anonimna osoba vređa.

“Dugo sam branila Novaka. Uopšte se ne slažem sa njegovim stavom o vakcinaciji. I zbog toga me maltretiraju, pa sam blokirala nekoliko kretena – Pav, ko god, je jedan od njih. A sada ga je blokiralo i nekoliko mojih prijatelja, uključujući i Džona (Verthajma). Gadan obrazac sa njegove strane. Hvala lepo”, rekla je Navratilova.

5 COMMENTS

  1. Ya[to je to bitno, dali se ti slažeš sa njim ili ne, da nisi neki doktor imunolog, virusolog, bakteriolog ili stručnjak za pandemije i te stvari, pa to svoje znanje deliš sa nama preko svog naloga? A nisi ni pametnija od njega, pa da ga učiš! Sedi tamo i čuti, dali je on tebe prozivao zato, što se ne slaže sa tobom?

  2. Sadašnji Svet ima mnogo više milijardera koji su udruženi u razne forume/organizacije. Problem je nastao kada su preuzeli uticaj na medije, nauku, politiku i ostale centare koji utiču na život, zdravlje i slobodu ljudi koja im do skoro bila normalna. Poznate osobe iz javnog żivota su jedna od poluga uticaja na ljude, a moral mnogih od njih nije na visokom nivou. Ima i toga da većina njih se plaši tih uticajnih udruženja na njihovu dalju karijeru i slavu. Ova žena ex sportista sa hormonskim poremaćajem je samo kap u moru od tih prodanih duša.

  3. Ostavite Nivaka na miru uopste Nije u pitanju vakcinacija nego svi koriste to da sprovode politiku pogotovu sto je najbolji a Jo’s Srbin pa I’m krivo sto Nije neko iz zapadnih zemalja a najbolji I probaju na ovaj nacin da ga zaustave

  4. Neka ispašta za taj svoj stav (koji poštujem)….i nikakvih teorija zavera tu nema, o čemu pričate??!!

  5. stav politike zdravlja je takav koji je ministarstvo postavilo za svakoga to ako nece da se vakcinise neko koji ima neki drugi stav to ja pozdravljam jer sam i ja taj ali mora da postuje stav vecine koja vlada u sad.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here