EPA
Emili Ratajkovski

Američka manekenka poreklom iz Poljske Emili Ratajkovski (29) i njen suprug producent Sebastijan Ber Meklard (39) čekaju svoje prvo zajedničko dete, a manekenka, koja je u ponedeljak objavila srećne vesti, sada pozira potpuno gola, dok na sebi nosi samo čarape.

Naime, Emili je na društvenoj mreži Instagram objavila dve fotografije na kojima je potpuno naga, dok je grudi pokrila samo rukom, a međunožje sakrila butinom.

Na sebi je imala samo prsten, minđuše i sportske čarape iznad članka. Prikupila je 1,4 miliona lajkova, kao i bezbroj čestitki na prinovi i želje da bude srećna tokom majčinstva.

“20. nedelja. Polako se upoznajem sa svojim novim telom”, napisala je manekenka ispod objave.

https://www.instagram.com/p/CG2O2onsnrn/?utm_source=ig_embed

Podsetimo, Emili je srećne vesti saopštila za magazin “Vog”, a snimila je i video u kom je beležila promene tela tokom trudnoće, a u jednom od kadrova pozirala skroz gola, intimne delove pokrivajući rukom i ističući stomačić koji se nazire.

Manekenka je u autorskom tekstu za pomenuti magazin istakla da ne želi da zna pol bebe, pa je isprepričala jednu šaljivu situaciju – šta ona i njen suprug kažu kada ih pitaju da li više žele devojčicu ili dečaka.

/https://www.instagram.com/p/CG0Vtr1D9g4/

“Kada suprug i ja kažemo prijateljima da sam trudna, prvo pitanje nakon: ‘Čestitamo’ je gotovo uvek: ‘Znate li šta želite?’. Volimo da odgovorimo da pol nećemo znati dok naše dete ne napuni 18 godina i da će nas o tome obavestiti tada”, napisala je Emili.

Podsetimo, Emili i Sebastijan u braku su dve godine, a uskoro će prvi put postati roditelji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here