Foto: MN Press
FK TSC

Na severu Srbije rađa se ozbiljna fudbalska saradnja. Ekipa TSC-a se već godinama ustalila u samom vrhu našeg fudbala, pa i ove sezone uprkos nešto slabijem nizu rezultata u poslednje vreme pretenduje na mesto u evropskim kvalifikacijama.

Otvoren je novi stadion, a kao šlag na tortu došla je vest o potencijalnoj saradnji između tima iz Bačke Topole sa Sportingom iz Lisabona. Prvi čovek kluba, Janoš Žemberi je boravio u poseti akademiji ovog kluba u pratnji Leonela Pontesa, nekadašnjeg selektora Portugala i trenera ovog kluba, koji je imao velikog udela u razvoju Kristijana Ronalda.

Žemberi je razgovarao i sa Paolom Gomezom, koji je direktor Sportingove akademije. Istakao je da je impresioniran svim što je video, a očekuje se da Pontes i Gomez uskoro posete Bačku Topolu, gde će biti dogovoreni svi detalji saradnje dve akademije, prema pisanju Mozzart Sporta.

TSC pokušava da unapredi svoju omladinsku školu. Trenutno omladinci i kadeti nastupaju u Kvalitetnoj ligi Srbije, a očigledno je da u Bačkoj Topoli ciljaju i bolje rezultate.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here