Tuča navijača Kopra i Partizana

0

Navijači Partizana, njih oko 50, sukobili su se sa pristalicama Kopra tokom i posle prijateljske utakmice dva tima, odigrane u subotu!

 

Pristalice "crno-belih" u jednom trenutku su ubacili baklje u teren, a potom su počeli kamenicama da gađaju domaće navijače. Simpatizeri Kopra im nisu ostali dužni i uzvratili su im stolicama! Interesantno, za sve vreme nigde nije bilo nijednog pripadnika policije!

 

U neredima je čak morala da interveniše i vatrogasna ekipa jer su neke baklje pale na drvenu tribinu koja se zapalila. Na sreću svih u požaru nije bilo povređenih.

Partizan je poražen u pomenutom meču rezultatom 2:1.

 

 

"Bed blu bojsi" vređali čelnike Zvezde!

 

Desetak navijača zagrebačkog Dinama, "bed blu bojsi", vređali su čelnike Crvene zvezde tokom prijateljske utakmice između Dinama i poljskog Leha!

 

Trener "crveno-belih" Vladimir Petrović Pižon posmatrao je prijateljski susret Dinama i Leha zajedno sa ljudima iz rukovodstva kluba, a pošto su svi bili obučeni u trenerke Crvene zvezde, to nije promaklo Dinamovim navijačima, koji su vređali na nacionalnoj osnovi, uz poznati slogan "Srbe na vrbe".

 

Osim ljudi iz Crvene zvezde, na meti su se našli i srpski fudbaleri koji brane boje Leha iz Poznanja, Ivan Đurđević i Dimitrije Injac.

 

U taboru srpskog kluba nisu želeli da pridaju veći značaj ovom događaju pošto se nije desio nikakav ozbiljniji incident.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here