Tuga: Iz Nemačke na sahranu sina

0

Mesto nesreće: Delovi leteli na sve strane
 

Nesrećni mladić poginuo je svega 200 metara od kuće, a automobil je doslovno ceo završio pod teškom mašinom. Kragujevačka policija saopštila je da je nesrećni Miloš ostao na mestu mrtav.

 

Tragično nastradao: Miloš Ravić
 

Miloševa tetka kroz suze priča da je on sa drugovima bio u školskom dvorištu. Sa dvoja kola pošli su kod njega kući, jer su se spremali i dogovarali oko odlaska na more. Trebalo je dan kasnije da otputuju u Grčku.

 

Šiljci probili auto

O teškom udesu svedoči i prvi košmija Zoran Milosavljević kog je probudio užasan tresak. Izašao je na put i video da se golf zakucao ispod prednjih točkova i podigao kombajn.
– Pet sati su vatrogasci pokušavali da odvoje auto. Šiljci su se zarili svuda. Prizor je bio stravičan – kaže Zoran dok sklanja ostatke automobila sa puta.

– Drug je kolima skrenuo na sporedni put koji vodi do kuće Ravića, a Miloš je nastavio pravo. Niko ne zna zašto. Samo nekoliko sekundi kasnije prolomio se stravičan tresak od sudara sa kombajnom – priča uplakana Miloševa tetka.

Ona kaže da očekuje dolazak Miloševe majke Olivere i sestre Maje iz Nemačke, gde ih je pogodila strašna vest.

Otac Dragoš uplakan sprema sahranu za sina koja će da bude obavljena u subotu na lokalnom groblju u Brđan mali. Miloš će da počiva samo stotinak metara od rodne kuće i mesta nesreće.

Na lokalnom putu od naselja Beloševac do Baljkovca gde se dogodila tragedija i juče su po asfaltu bili razbacani delovi automobila. Pored puta je stajao kombajn Tomislava Arsenijevića. On kaže da se njegov sin vraćao sa vršidbe. Lakše je povređen, ali je skrhan saznanjem da je njegov mladi košmija poginuo pod njegovim kombajnom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here