Srbija nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo pošto je od nje posle jedanaesteraca bila bolja Škotska, a selektor Srbije Ljubiša Tumbaković prokomentarisao je poraz protiv Škotske.

Veći problem od toga je što su “orlovi” gotovo ceo meč izgledali kao da im se fudbal večeras ne igra.

– Nisu nas oni iznenadili… Bili smo smušeni na početku, ništa to nije bilo planirano. Kada smo uspostavili igru na poluvremenu, utakmica je bila drugačija. Nismo imali snage, nismo imali ni sreće. Škoti su i u prošlom kolu protiv Izraeala dali svih pet. Dozvolili smo da dođemo do penala. Onda ništa nije sigurno – izjavio je Tumbaković posle meča za “Sport klub”.

Srbija je trebalo da napada, ali to tokom većine meča nije bio slučaj.

– Smušeni početak, nisam mogao da ih prepoznam. Ništa nismo ispoštovali. Morali smo mi da vodimo utakmicu, da napadamo. Dali smo im mogućnost da se razigraju. Teško je kada rivalu date da se razigra – dodao je bivši trener Partizana i Crne Gore.

2 COMMENTS

  1. Kako glup trener a i oni koja ga izabrase. Cuj, “nismo imali srece” . Fudbal noije sreca vec znanje postavljanja igre. Daj ostavku i ustedi pare savezu. Ne zasluzujes ni 300 evra.

  2. majstore,takički sramno za utakmicu decenije kako su je svi nazivali,Mitar nije kriv uopšte ,trebalo je da ih natrpamo……slika našeg fudbala,razmišljanja,kadrovske politike trenera ,politike itd

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here