Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković posle poraza od Rusije u Moskvi od 3:1 istakao je da je presudila bolja fizička spremnost rivala.

– Interesantna utakmica, ne toliko kvalitetna. Dok smo bili u nekom tonusu u prvom poluvremenu i ličilo je na nešto, ali kad su se igrači umorili, videlo se da su u Rusi u prednosti jer imaju više utakmica u nogama. Ali, verujem da će se sve to iznivelisati do oktobra i da ćemo biti spremni za Oslo – rekao je Tumbaković.

– Najveća grupa naših igrača još nije u trenažnom procesu. Neki su došli sa jednim ili dva treninga. Pokazali su fizičku nemoć. Iznivelisaće se do oktobarskog termina, nadam se da će biti bolje – rekao je Tumbaković posle utakmice:

Najbolji strelac Srbije Aleksandar Mitrović postigao je 35. gol za državni tim i sve je bliži Stjepanu Bobeku, koji je sa 38 pogodaka najbolji strelac u istoriji.

– Teška utakmica protiv jedne kvalitetne ekipe. Izgubili smo na našim individualnim greškama. Ovo je prva utakmica u Ligi nacija, ispred nas je još pet i sada se okrećemo sledećoj protiv Turske – istakao je Mitrović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here