Nekoliko nedelja vodi se polemika ko će sesti na klupu „orlova“ po odlasku Mladena Krstajića.

 

U opticaju je nekoliko iskusnih stručnjaka, ali najbliži je doskorašnji selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković. Kako saznajemo, on je trenutno na pregovorima u Fudbalskom savezu Srbije, pa će uskoro i biti poznato da li će preuzeti kormilo „orlova“.

Podsetimo, Srbija kao samostalna država za 13 godina promenila je 11 selektora.

Tumbaković je najtrofejniji trener u istoriji Partizana (šest titula i tri pehara Kupa) i naš najuspešniji trener u Kini (dve titule šampiona i dva pehara Kupa). Osam puta bio je trener godine u SR Jugoslaviji i dva puta u Kini, a 2006. i trener godine u Srbiji.

1 COMMENT

  1. Ja nazalost sumnjam u svaku odluku FSS-a , ali nada umire na kraju ! Moje sumnje (kao i vecine ljubitelja ovog divnog sporta u Srbiji) su opravdane jer su ljudi koji vode nas fudbal nedovoljno strucni a dosli su na pozicije nelegalno (preko veze… uobicajeno, ja tebi ti meni). Ipak se nadamo da dobijemo iskusnog trenera koji ima pobednicki mentalitet i koji ce imati dovoljno hrabrosti da zasicene veterane u timu odstrani. Za Srbiju moraju nastupati samo pobednicki i karakterno odgovarajuci igraci a ne umisljene zasticene zvezde i zvezdice, koje brukaju zemlju i ovaj lepi sport. Dali ce u slucaju izbora dozvoliti Tumbakovicu da napravi “PRAVU REPKU” to je veliko pitanje jer potencijala ima dovoljno. Uz naporan rad i trud bi se eventualno moglo nesto i ocekivati iako moji prijatelji odmahuju rukom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here