Turci su pogađali sve kad je trebalo…

0

Fonet/Evroliga
Luka Mitrović: Galatasaraj zasluženo slavio
 

– Energija i odbrana nisu bili toliko loši koliko je škripalo u napadu. Prvo poluvreme je bilo dosta dobro u odbrani, postigli smo neke lake poene iz kontre. U drugom poluvremenu su nas skupili u reket, pustili su nam šut, a mi smo promašivali neke otvorene šuteve. Ne bih se složio da smo u padu forme – ako su porazi od Makabija i Real Madrida pad forme, onda smo u padu forme – istakao je Mitrović, aludirajući na činjenicu da su crveno-beli izgubili od prošlogodišnjih finalista Evrolige, odnosno dve zvanično najbolje ekipe na Starom kontinentu.

Markus Vilijams je priznao da je Galatasaraj bio bolji.

– Bili su bolji, pogađali su važne šuteve, nalazili su prave igrače u pravo vreme. Bili su bolji. Sezona je dugačka, ovo je trenutak u sezoni kada treba da treniraš, da se posvetiš treninzima i da popravljaš šta treba. Teško je izgubiti od bilo koga – rekao je Vilijams.

On je istakao da napeta atmosfera jeste uticala na ekipu.

– Pa jeste uticalo na nas. Naravno… Moglo se osetiti i po navijačima. Došli smo da probamo da pobedimo i da blokiramo sve spolja, ali je bilo jasno šta se dešava – rekao je Vilijams.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here