Turčin ubio četvoro mladih

0

Smrskani u autu: Vozilo potpuno uništeno
 
Vozač turskog kamiona E.I. (56) je uhapšen, saopštio je MUP Srbije, pod sumnjom da je iz još uvek neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu puta i udario u reno klio. On je nakon nesreće uhapšen i određen mu je pritvor.

 

Izgubljena mladost

Ovo je četvrta tragedija za poslednjih pet meseci u kojima je stradao veliki broj mladih u Srbiji. Početkom juna stradale su dve devojke i mladić stari po 20 godina u saobraćajnoj nesreći u Novom Sadu, kada je na njih naleteo automobil audi 8. Samo desetak dana kasnije pet mladića starih oko 18 godina poginulo je u saobraćajnoj nesreći kod Batajnice, kada su naleteli na zid nadvožnjaka u izgradnji. Početkom avgusta tri osobe su poginule takođe u Batajnici, kada se kombi u kom su se nalazili zakucao u drvo.

Kako saznajemo, petoro mladića i devojaka vraćalo se sa svadbenog veselja desetak minuta pred ponoć u noći između nedelje i ponedeljka. Dok su prolazili Kružnim putem, kod stovarišta Ilgrada, dogodila se nesreća. Od siline udara automobil je potpuno smrskan, pa je spasilačkim ekipama trebalo vremena da izvuku nastradale.

Kako saznajemo u policiji uviđaj je obavljen i nakon obdukcije nastradalih i uzimanja izjava učesnika i svedoka nesreće, znaće se tačan uzrok tragedije.

– Priveli smo vozača iz Turske. On je izjavio da je išao svojom stranom puta, kada je primetio automobil ispred sebe koji prelazi na drugu stranu druma. Skrenuo je ulevo kako bi ih izbegao, međutim, automobil se vratio u svoju traku. On je hteo nazad takođe da se vrati, kada su se sudarili. Uzeti su svi tragovi sa mesta nesreće i nakon veštačenja znaće se tačno ko je odgovoran za ovu tragediju – nezvanično saznaju "Vesti" u policiji.

Stanje povređene devojke je do zaključenja ovog izdanja "Vesti" i dalje bilo izuzetno teško.

– Devojka stara oko 20 godina ima otvoren prelom desne podlaktice, leve natkolenice i desne potkolenice i bila je bez svesti – kaže za medije dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Prema pisanju medija, stradali mladići i devojke su se vraćali sa svadbenog veselja, ali više detalja nije objavljeno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here