Bogate kulturno umetničke manifestacije očekuju svakog putnika namernika koji ovog leta svrati u Novi Bečej. Na konferenciji za novinare Saša Dujin, direktor Turističke organizacije Novi Bečej najavio je ovogodišnje Velikogospojinske dane, koji će ovog leta okupiti najveće zvezde srpske muzičke scene.

– Velikogospojinski dani, manifestacija koja počinje 22. avgusta i traje četiri dana tradicionalno okuplja veliki broj ljudi, u proseku oko 200.000 posetilaca. Najveća posećenost je bila u vreme koncerata Zdravka Čolića i Ace Lukasa, a ove godine očekuje se spektakularni nastup Svetlane Ražnatović u nedelju 25. avgusta. Realno je očekivati da će ove godine biti rekordan broj posetilaca – kaže za “Vesti” Saša Dujin, predsednik Turističke organizacije Novi Bečej.

Saša Dujin, direktor Turističke organizacije Novi Bečej

Na Velikogospojinskim danima nastupiće i Zvonko Bogdan i to u petak 23. avgusta, u subotu 24. avgusta nastupiće Hladno pivo, Van Gog i Pokolgep, dok će u danu kad nastupa Ceca publiku zabavljati i Dejan Petrović Big bend.

Dujin je najavio i Sedmi gospojinski POLJO – FEST, koji se takođe održava od 23 do 25 avgusta,  predstavio hostel “Stara vranjevačka opština”, koji se nalazi u zaštićenoj zoni jezgra starog Vranjeva i poseduje 44 ležaja.

On je takođe govorio i o dva nova proizvoda TO Novi Bečej.

– Banatska slava je zapravo zamišljena tako da svi koji dođu budu deo slave, malo se provesele i posluže – kaže Dujin. Manifestacija bi trebalo da se održi početkom avgusta. Druga poslastica za turiste će biti Međunarodna novinarska berba grožđa, koja bi trebalo da se održi početkom  septembra i to na Bisernom ostrvu..

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here