Printscreen
Džan Jaman

Turski glumac, lepotan Džan Jaman posetio je Beograd i prošetao Knez Mihailovom ulicom, u kojoj se nalazi prodavnica modnog brenda Tudors, čiji je glumac zaštitno lice.

Zvezda svetski popularne serije “Sanjalica”, objavio je na Instagramu video na kom se vidi kako ulazi u radnju u centru naše prestonice, dok se na fotografiji vidi kako zgodni Jaman pozira ispred prodavnice sa prijateljima.

– Hello Serbia! Hello Tudors – napisao je zgodni Jaman, a mi ne sumnjamo da su se prolaznice oduševile kada su ga videle u srcu grada.

Video pogledajte ovde!

Nagrada za najboljeg glumca

Rođen je 8. novembra 1989. godine u Istanbulu, kao jedino dete u porodici. Turski je glumac, model i pravnik, a poseduje i svoju advokatsku kancelariju. Završio je Italijansku gimnaziju, gde je bio najbolji u klasi, stoga tečno govori i italijanski jezik. Kao student razmene, preselio se u SAD na neko vreme, ali se potom vratio u rodnu Tursku i krenuo na Pravni fakultet, na kojem je diplomirao 2012. godine.

Ipak, život ga je odveo u drugom pravcu – ka glumi. Iako se njegova porodica nadala da će biti uspešan advokat, on je poželo da upiše glumačku sekciju i oproba se u tom svetu.

I nije pogrešio. Gluma se pokazala kao pun pogodak, a slavu je stekao preko noći. Dobio je nagradu „Zlatni leptir” za najboljeg glumca u romantičnoj komediji „Sanjalica” iz 2018. godine.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime