EPA/Tolga Bozoglu

Delegacija Ministarstva odbrane Turske, na čelu sa ministrom Hulusijem Akarom, stigla je večeras u posetu Bosni i Hercegovini u okviru balkanske turneje tokom koje će obići i Kosovo.

Tursku delegaciju je na međunarodnom aerodromu u Sarajevu dočekao ministar odbrane BiH Sifet Podžić.

Kako navodi Klix.ba, planirano je da turska delegacija, tokom posete, održi sastanak sa vojnim zvaničnicima Oružanih snaga BiH. Sastanku bi, osim ministra odbrane Podžića, trebalo da prisustvuje načelnik Generalštaba Oružanih snaga BiH general-pukovnik Senad Mašović.

Nakon sastanaka u BiH, delegacija Ministarstva odbrane Turske posetiće Kosovo, gde će se sastati sa predsednicom Vjosom Osmani i ministrom odbrane Armendom Mehajom.

2 COMMENTS

  1. Turci u balkanu osječaju se u svome dvorištu kažu mi smo bili svega toga vlasnici do 1912 god i to javno izjavljuju pridtupili smo na čuvanje al tapije imamo još ako niste u stanju očuvati taj narod tu onda moračemo opet mi to uraditi i kažu sasvim je normalno to da dolazi ministar odbrane ,Turske da vidi stanje na terenu kako bi se dogovorio za objekte i kasarne za rasporedživanje turskih vojnika i vojnu mašineriju i sklapaju dogovor i odbranbenu strategiju za vojnu intervenciju ako zatreba u skoroj budučnost ništa neobično prije 100 god bilo moje ustupio sam ti ga na čuvanje nemožeš da održiš onda uzeču ti ga opet i ja ču ga sačuvati ko što jesam 543 god.

  2. Turci imaju Tapije validne po pravilima ustupanje još važeče da u pravu su imaju jer niko nezna tad kad su potpisali šta.,??? koji su uslovi u tom dokumentu .!! i koliko dugo vremenski važi potpisan dokumenat ,???? Ustupili ovaj prostor pod kakvim podkrovitelstvom su to uradili i sa kojim uslovima naša Historija čuti nema odgovora .!! Dajte historičari pametnjakoviči kažite uslov primo predaje dok Turci kažu ,Tapije su kod nas i mi tu smo još Gazde još znate ljepo kako ste dobili pod kojim uslovima ste preuzeli .?? Puno pravni vlasnici kažu Turci mi smo još.!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here