Printscreen
Nenad i Matej Periš

Otac Mateja Periša, Nenad izjavio je da je spreman da čuje istinu o svom nestalom sinu.

Matej Periš je nestao u noći između 30. na 31. decembra prošle godine.  Telo mlađeg muškarca pronađeno je u sredu u Dunavu kod Ade Huje.

– Čekali smo vest, čekali smo istinu i ta istina se na kraju pokazala takva kakva jeste bolna, nikakva, teška – rekao je Nenad Periš.

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da će blagovremeno obavestiti javnost o rezultatima pomenutih analiza koje obavlja Institut za sudsku medicinu.

Mediji spekulišu da garderoba na telu odgovara opisu odeće koju je u noći nestanka nosio mladi Splićanin Matej Periš.

– Kao što sam ranije pričao, moram da budem spreman na sve. Možda će nekome da bude čudno, ali go bilo bolno i teško, a verujte mi da je strašno teško, čovek mora da ima nadu. Mene moja vera uči da nada uvek postoji. Iako se dogodio rastanak, nada  da ćemo se ponovo sresti  nikada neće prestati.Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio – dodao je Nenad Periš.

 

1 COMMENT

  1. Bog da dušu prosti mladiću.
    Moje saučešće porodici.
    Meni je jako žao, a sa druge strane krivo zbog ovakvog događaja. Gde to ide omladina? Da li je u kafićima dozvoljena upotreba narkotika? Kako ti narkotici deluju na ljude?
    Koliko vidim, mladić nije bio registrovan kao narkoman, a njegovo ponašanje na snimcima je suludo, neobjašnjivo, … Ostaje pitanje: Zašto se ovo dogodilo?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here