Promo
Hurricane

Devojke iz grupe Hurricane objavile su tizer spota za pesmu “Loco, loco”, kojom će predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji, i to je odmah izazvalo reakciju publike

Ne zbog pesme, već zbog tizera za spot čiji je autor Dejan Milićević.

Pojedinim korisnicima Tvitera je samo desetak sekundi bilo dovoljno da daju sud o tome da li im se klip dopada, a većina komentara na pomenutoj društvenoj mreži je negativna. Za kratko vreme internet je bio preplavljen ružnim porukama koje su upućivane na računa rada Milićevića, koji se tim poslom bavi tri decenije.

Drvlje i kamenje

– Tizer za novi spot “uraganki” izgleda… jeftino! Bugarska produkcija, tj. Dejan Milićević 100%! Slabo poznajem našu muziku, ali spot Dejana Milićevića lagano prepoznajem. Uvek ima tu neku dozu futurizma u mešavini s totalnim neukusom, i još te neke diskutabilne kombinacije boja! Spot Hurricane je radio Dejan Milićević ordure bizarre! – samo su neki od komentara razočaranih fanova na Tviteru koji su pogledali najavu.

Ovakve reakcije se nimalo nisu dopale Milićeviću, koji je na svom Instagram storiju brutalno izvređao neistomišljenike, poručivši im da se pogledaju u ogledalo pre nego što mu nešto kažu.

– Jedva sam čekao da hejt klub rastegne svoje prstiće, napregne jednu moždanu žičicu koja postoji, da ne p*ške i ne k*ke po ulici, te svoju fekalnu formu izvrše u tastaturu, hejtujući moj rad za spot grupe Hurricane “Loco”. Brzo na ogledalo, pa onda pogled u svoje dvorište – napisao je iznervirani Milićević.

Spremne za Evroviziju

Podsetimo, organizatori Evrovizije doneli su odluku da ove godine svaka država ima pravo da odluči da li će birati novog predstavnika na tom takmičenju, ili će poslati prošlogodišnje kandidate, koji nisu imali priliku da se poklone publici zbog pandemije korone. Radio-televizija Srbija odlučila je da grupa Hurricane predstavlja Srbiju na Evroviziji, ali propozicije nalažu da moraju s novom pesmom da učestvuju, pa su one snimile pomenuti singl “Loco”. One su 2020. pobedile na Beoviziji s pesmom “Hasta la vista”.

Video pogledajte ovde!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here