Instagram/printscreen
Jelena Karleuša

Novogodišnji nastup Jelene Karleuše ispred Narodne skupštine u Beogradu je već viđen, tvrde brojni tviteraši! Pevačica je obećavala posetiocima spektakl i kadrove koje nikad u životu nisu videli, a ispostavilo se da je, kako oni kažu, iskopirala turneju “Cirkus” Britni Spirs iz 2009. godine!

Na samom početku koncerta Jelena se pojavila u kombinaciji gotovo identičnoj onoj koju je svojevremeno nosila pop princeza – providnom kombinezonu sa šljokicama.

Nakon toga, Karleuša se na sredini nastupa presvukla u crvenu kombinaciju – krzno ispod koga je imala gaćice i brus ukrašene lancima i cirkonima, a na nogama duboke crvene čizme.

Kakva slučajnost! I Spirsova je imala nešto slično na sebi na dodeli Bilbord music Awards pre nekoliko godina.

Tu nije kraj. Jelena se ponovo presvukla, ali i taj stajling smo već videli kod pop princeze, kad joj se na nastupu pridružila Kristina Agilera.

Karleuša je identično kao Agilera, imala perje na glavi, dok je poput Britni obukla zlatni kostim.

Treba pomenuti da je i scenski deo ličio na onaj pop princeze. Veliki ekrani na stejdžu, kao i nekoliko prstenova i ringišpil identični su kao na turneji Spirsove iz 2009.

Korisnici društvenih mreža komentarišu da je JK odlično odradila svoj posao, ali da je na testu originalnosti po ko zna koji put pala. Jer od osobe koja zagovara da je važno biti svoj i drugačiji na sceni – dobili su kopiju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here