U Čelziju ništa ne prepuštaju slučaju, iako su daleko od titula

0

 Trener Čelzija Žoze Murinjo
 

Velika Britanija se od nedelje jutro smeje u lice navijačima Čelzija zbog toga što gradski oci Londona uveliko planiraju detalje proslave šampionske i titule evropskog prvaka, iako Plavci (još) ništa nisu uzeli.

Običaj u Engleskoj podrazumeva da se prvak Premijer lige u klupskom autobusu provoza centralnim ulicama grada i pošto je klub sa Stamford bridža sve do subote držao sudbinu u rukama, u okrugu Hamersting i Fulam, koji pripada Zapadnom Londonu, sročili su pismo upozorenja vlastima da u cilju što bolje organizacije parade, u sklopu koje bi pozdravili navijače, ali je posle poraza od Sanderlenda (1:2) mogućnost da oduševljenoj masi mašu iz dabl-dekera svedena na teoriju.

O svemu se pita Liverpul, ali…
“Obraćamo vam se kako bismo vas na vreme upozorili o mogućnosti da Čelzi organizuje trijumfalnu paradu, za slučaj osvajanja Premijer ligu i Lige šampiona. Razume se, taj uspeh je daleko od sigurnog, ali smatramo sebe odgovornim da vas uputimo u mogućnost takvog scenarija”, stoji u pismu u kome su objašnjeni detalji moguće proslave i ruta autobusa, zbog čega je predviđeno da pojedine ulice budu zatvorene već od 11 časova, iako bi parada počela u 15 časova.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here