U džakovima deca i odrasli

D. Pašić - Vesti
D. Pašić
Najzanimljiviji deo druženja: Skakanje u džakovima

Članovi srpskog kluba „Vuk Karadžić“ su veselo i razdragano počeli novu sezonu. U prostorijama i u bašti udruženja organizovano je druženje uz nekoliko zanimljivih sportskih disciplina, među kojima je prednjačilo takmičenje u skakanju u džakovima.

Posebno su se deca obradovala jer je bio izazov na ovaj način prvi proći kroz cilj:

– Želja nam je bila da deca budu u prvom planu i nadam se da smo uspeli. Zahvalni smo našim dragim članovima, pre svega roditeljima koji su porodično došli da ozvaničimo početak sezone i provedemo zajedno predivno druženje. Vrata našeg kluba su otvorena za sve, pogotovo najmlađe, pa nam je utoliko draže što smo ih obradovali. Nadam se da ćemo imati još više članova, ali i drugih sekcija jer su sve ideje i predlozi dobrodošli – poručio je neumorni Dragan Mirčić, koji već godinama prednjači kada je reč o aktivnostima ovog udruženja.

U klubu iz Štajera vrše upis novih članova za sezonu 2019/2020, a ujedno je utvrđen raspored proba svih uzrasta. Najmlađi, koje često zovu „pilići“ (od četiri godine) imaju probe petkom od 17.00 do 18.00 i nedeljom 11.00 do 12.00 časova.

Srednja grupa (uzrast od 11 godina) probe ima petkom: od 18.00 do 19.00 i nedeljom 12.00 -13.00. Najstariji takođe imaju mogućnost da čak tri puta nedeljno dođu na probe i to sredom od 18.00 do 19.30, petkom od 19.00 – 20.30 i nedeljom od 13.00 – 14.30.

Iz kluba u gradu na rekama Štajer i Ens kažu da je jedini uslov da se postane član jeste dobro raspoloženje, pozitivna energija i spremnost za putovanja i nastupanja. Za sve informacije o upisu svi zainteresovani se mogu obratiti koreografkinji Snježani Jovetić.