youtube.rs/E! News

Dan nakon što joj je kontroverzni britanski voditelj Pirs Morgan poručio da „prestane da cvili i vrati se u Ameriku“, britanska javnost malo se posvetila stajlingu Megan Markl na meču Serene Vilijams na Vimbldonu, koji je pratila iz lože rezervisane za članove kraljevske porodice, sa dve prijateljice.

Ako se pitate u čemu je problem – obukla se previše opušteno, pojavila se u skini džinsu, crnoj majici i belom blejzeru, noseći beli šešir i diskretan lančić sa malim slovom A, posvećen sinu Arčiju.

Možda vama deluje OK, i činjenica je da ne postoji zvaničan dres kod za Vimbldon, ali većina dama pažljivo bira odevne kombinacije za ovaj događaj. A pošto je Megan deo kraljevske porodice, od nje se očekuje prikladnija odeća.

Fotografi i velika očekivanja, koja će ispuniti ili malo-malo pa dobiti po prstima.

Istini za volju, nisu trn u oku britanskim novinarima samo farmerke.

Pre tri dana Megan i princ Hari krstili su sina Arčija Harisona Mauntbatena Vindzora, u zamku Vindzor na privatnoj ceremoniji.

To znači da nisu objavljene fotografije sa krštenja osim dve, zvanične: na crno-beloj par grli malog Arčija između sebe, a na drugoj kolor fotografiji je mlada porodica okružena familijom, ali na njoj nema kraljice Elizabete II, koja nije prisustvovala krštenju zbog ranije preuzetih obaveza.

Dakle, ništa fotke zvanica, ništa „ko se kako obukao“, ništa od svega onoga što javnost voli da zna, kad već plaća.

Kraljevsko krštenje: Megan i Hari pokazali malog Arčija

Verovatno je već tad moglo da se zaključi šta će se dešavati, jer Hari i Megan nisu „privatna lica“, već vojvoda i vojvotkinja od Saseksa kojima poreski obveznici plaćaju „vilu u kojoj žive“, kako je ispravno podsetio Pirs Morgan juče. Možete da ih ne volite, ali sve ima svoju cenu, pa i udaja za britanskog princa.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime