MN Press

Fudbaleri Srbije igraju u ponedeljak od 20.45 u Viljnusu protiv Litvanije, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Predrag Rajković rekao je da će njegova ekipa u protiv Litvanije ići na pobedu kako bi se što bolje pripremila za baraž za plasman na Evropsko prvenstvo 2020.

– Očekuje nas dobra utakmica sa dobro poznatim protivnikom. Svakako da idemo na pobedu i da se dobro pripremimo za baraž – rekao je Rajković novinarima na aerodromu.

– Realno je da razmišljamo o baražu. Imamo i dalje matematičke šanse, ali realno je da pravimo plan i taktiku za mart – rekao je golman Remsa.

Srbija je treća na tabeli sa sedam bodova iz pet utakmica, četiri manje od drugoplasiranog Portugala, koji je takođe odigrao pet mečeva. Ukrajina je prva sa 16 bodova, ali iz šest utakmica. Na Evropsko prvenstvo plasiraće se prve dve ekipe.

– Bila je dobro provera, oni su dobra ekipa. Imali smo igrača više, pojačali smo ritam i na kraju smo došli do pobede, što je jako važno – rekao je Rajković o meču sa Paragvajem.

Rajković je izjavu završio rečenicom da ova ekipa ima kvalitet za Evropsko prvenstvo i da veruju u plasman.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here