youtube/printscreen
Foto: Ilustracija

Policijski sindikat Srbije želi da pohvali angažman Žandarmerije u Novom Pazaru, čime je stanovnicima ovog grada ponovo vraćeno poverenje u bezbednost, te pokazano da kriminalci ne mogu ugrožavati sigurnost građana Novog Pazara ili bilo kog drugog grada Srbije.

Pripadnici Žandarmerije rade na najtežim zadacima od svog osnivanja. U Kopnenoj zoni bezbednosti, prilikom obezbeđivanja rizičnih skupova, sportskih manifestacija, ali i prirodnih nepogoda. Njima treba mnogo češće iskazati počast i ukazati ko su ti momci koji često i po 24 sata dnevno, po kiši i snegu brinu o bezbednosti svih građana. Brzom odlukom da se upute pripadnici Žandarmerije u Novi Pazar pokazalo se kako država Srbija ume brzo da reaguje i da nikakva ofanziva kriminala neće proći nekažnjeno. Gde god se nalazi Žandarmerija, tu se građani osećaju sigurno. To je njihov zavet i to poverenje oni se svakodnevno trude da opravdaju – kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

1 COMMENT

  1. Tacno tako oni imaju odlicnu reputaciju jos iz vremena kada su obezbedjivali logore po Beogradu…. I kada su prebijali decu na protestima… Ratiste nikada videli nisu.. Kosovo pogotovo….

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here